Smarrigt

Smarrigt

  • 6 Recept
Krämig kantarellpasta med gremolatatopping

Krämig kantarellpasta med gremolatatopping

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kantarellpasta 400 gram tagliatelle 1 st gul lök 2 klyfta(or) vitlök 150 gram färska kantareller , el
Bibimbap

Bibimbap

Ingredienser Portioner. 4 Marinad 2 msk japansk soja 1 msk strösocker 2 tsk sesamolja 1 msk vitt vin 2 rivna vitlöksklyfta 300 g strimlat nötkött (gärna entrecôte) 4 port ris 4 ägg 1 msk olja 3 dl kimchi 1 sats marinerad spenat med sesam (se länk i steg 4) 1 sats marinerade böngroddar (se länk i steg 4) 1 sats gurka med chili (se länk i steg 4) 3 msk gochujang (eller 1 msk sriracha, 1 msk misopaste och 1 msk honung, för 4 port) Lägg till i inköpslistan