Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan. I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka
Efter första tuggan tyckte jag att kakan hade bra konsistens och hyfsat god smak, men efter ytterligare en eller två tuggor blev kaffesmaken alldeles för dominant och jag tyckte att kakan smakade beskt
Nu i advent vill jag gärna baka med saffran men tycker att jag vill spara lussebullarna till Lucia, så då bakar jag istället flätat saffransbröd, bakat med kesella som gör brödet extra saftigt och gott
Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
De här lowcarb-frallorna blev verkligen de godaste hittills. Bara 2 g kolhydrater per fralla också. Ingredienser för 11-12 st2 ägg2 dl filmjölk80 g finriven morot 2 dl pofiber2 msk fiberhusk (kan uteslutas)1 tsk salt1 tsk bakpulver2 dl finriven ost (jag hade Västerbottens)Gör såhär
Bröd är något som är riktigt kul att göra. Jag har ändå sedan liten fått baka bröd tillsammans med min pappa som är bagare så jag har det lite "i blodet" kan man säga