Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Sparris och jordärtskockor på samma tallrik. Gott, mycket gott. 500 g tagliatelle3 dl bladpersilja3 dl basilika5 dl matlagningsgrädde2 vitlöksklyftor1 msk pressad citron1 msk kycklingfond500 g jordärtskockor500 g champinjoner6 msk smör500 g sparris200 g lufttorkad skinkasaltpepparKoka pastan
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
I går hade vi några vänner här som vi bjöd på mat. Till förrätt bjöd jag på fyllda champinjoner och till varmrätt köttfärsbiffar och till efterträtt citronglass