Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Har ju mer och mer börjat göra recept ur min nya bok med husmanskost av Stefan Ekengren så hade nästan glömt bort att jag inte gjort detta än
Något som är otroligt gott är rostade grönsaker. Ett helt fantastiskt tillbehör att ha vid sidan om. Plocka fram dina favoritgrönsaker, skär dem i bitar, häll på lite olja, salta, peppra och rosta dem i ugnen (eller på folie över grillen) på 225 grader
Oj oj oj. Så vansinnigt gott. Detta måste ni bara prova. En variant på potatis-tillbehör. Italiensk potatiskaka, fullspäckad med riktigt god parmesanost
Kan vara en av mina absoluta favoritförrätter. Jag är kass på att laga fiskrätter hittade det här när jag kikade igenom mina inlägg för återblickar 2017
Koka upp välsaltat vatten under lock i en kastrull. När vattnet kokat upp lägg genast ner spaghettin och koka den ”al dente” enligt anvisningarna på förpackningen