Kött

Kött

  • 29 Recept
Höstgryta

Höstgryta

Klyfta löken och låt den steka med köttet så att den mjuknar något, men inte tar färg. Fortsätt sedan med köttgrytan och låt den sedan puttra på svag värme
Burgundisk gryta

Burgundisk gryta

Bryn köttet i smör i omgångar tills det fått fin färg på alla sidor. Tillsätt köttet. Ugnskoka i ca 1 1/2 timme eller tills köttbitarna blivit härligt möra
Lövbiffsgryta

Lövbiffsgryta

  800 g lövbiff.   smör att steka i.   4 msk tomatpuré.   3 dl vatten.   3 msk koncentrerad oxfond.   2 msk tamarisoja
Sötstark fläskfilé- och bacongryta

Sötstark fläskfilé- och bacongryta

Putsa och skiva köttet. I helgen åt vi en fläskfilégryta som blev söt tack vare mango chutney och stark tack vare srirachasåsen
Gulaschgryta

Gulaschgryta

Använd vilket kött du vill, det fungerar med det mesta, även fläskkött. Jag tärnade ner köttet och fräste ihop med lök och massor av tomatpuré
Panerad schnitzel med stekt persiljepotatis

Panerad schnitzel med stekt persiljepotatis

Jag har fått äran att vara den första gästbloggaren på köttfärsbloggen. Jag ser inte mig själv som en matlagare direkt och ligger några divisioner under Stina som ansvarar för övriga recept här på köttfärsbloggen
Biff Greta

Biff Greta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram ryggbiff 12 st potatis(ar) , kokta, skalade 0 smör 1 st gul lök(ar) 2 msk senap , söt 4 msk dijonsenap 0 dragon 2 st äggula(or) 0 saltgurka 0 st salt 0 st svartpeppar Till servering 4 st äggula(or) Köp receptet
Strimlad biff med purjolök

Strimlad biff med purjolök

Stek sedan köttet lite i taget i en stekgryta. Låt det koka någon minut och lägg sedan i champinjoner, purjolök och kött
Kinagryta med Lövbiff

Kinagryta med Lövbiff

Strimla lövbiffen, stek den sedan ordentligt med salt och peppar. Skiva den gula löken och lägg i den i pannan mot slutet, och låt den brynas lite
Portergryta

Portergryta

Låt grytan koka tills köttet är riktigt mört, minst en timma. 850 g grytbitar av älg eller nötkött. Related 850 g grytbitar av älg eller nötkött
Lövbiff special

Lövbiff special

Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. 2 köttbuljongtärningar
Strimmelbiffgryta, smalmat

Strimmelbiffgryta, smalmat

Strimla köttet. Bryn köttet i margarin. 1 dl köttbuljong. Skölj och strimla paprika, skiva svamp. Tillsätt skivad purjolök, paprika, svamp och pressad vitlök