Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Gillar du bakverk med hasselnötter. Då är detta något för dig. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
Jag är en stor förespråkare för vardagslyx. Därför dricker jag vatten i vinglas, äter gärna ur fina skålar och på fina tallrikar och äter choklad i princip varje dag
Småkakor av alla de slag är underbart gott. Receptet till de här kakorna kom till i våras, då jag skulle baka till sonens födelsedag, och barnen hemskt gärna ville ha kakor
De här banankakorna blir ett härligt och lättgjort bak för hela familjen. De innehåller inga mejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
1. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. 2. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt smeten svalna något så daimen inte smälter i smeten (men inte för länge för då börjar smeten stelna)