Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna route) 1 gul lök ca 500 g blandfärs 1/2 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk rosmarin 500 g krossade tomater 2 1/2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 dl chilisås (eller ketchup) salt peppar 150 g riven ost 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
TonfiskMoussaka. 29 mars 2017 @ 19. 49. Jag har fått dille på tonfiskrätter sedan ett tag så häromdagen poppade det för en gångs skull och till min stora förvåning upp en matidé till skillnad från alla andra miljarder bakningsidéer som bombarderar min hjärna
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen,. Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Tillsätt skivade champinjoner och skivad purjolök och fräs ett par minuter
Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg