Chilensk lantbröd Med "smör" passar till tesito och mat. Hallullas Pan con grasa. 50 gr jäst 1 paket, 1msk socker,4 dl vatten,12 vetemjöl,2 tsk salt,250 gr margarin eller smör
Formfranska är ett klassiskt mjukt bröd som passar utmärkt att rosta. Den här glutenfria formfranskan är gjord på ljus glutenfri mjölmix och blir härligt luftig och mjuk
Jag tycker det är fantastiskt roligt att baka bröd. Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Grädda mitt i ugnen ungefär 8 minuter tills bröden fått fin färg
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Beskåda, gott folk, mina hamburgerbröd. Eftersom jag bland annat bespetsat mig på att bjuda på en hamburgare kastade jag mig med skräckblandad förtjusning in i hamburgerbrödens värld
Forma var bit till ett runt bröd. Ta upp degen på bakbord och dela degen i 6 (stora bröd) eller 10 (små bröd) lika stora bitar. Sätt ugnen på 250 grader och grädda bröden när ugnen blivit varm
Att få till ett bra hembakat hamburgerbröd är inte alltid lätt. Hamburgerbröd, ska inte bara vara lätta och luftiga, de ska även ha en mjuk skorpa och ett finporigt inkråm, nästan lite som en tvättsvamp så att det kan suga åt sig bra av hamburgarens köttsafter utan att lösas upp
Vispa samman ägget, äggulan och saltet till äggstrykningen och pensla genast korvbröden. Frys genast in korvbröden om de inte skall användas samma dag som de bakats