4 frysta smördegsplattor, ca 320 g. 200 g Apetina vit ost. 2 krm svartpeppar. ½ dl hackad mynta. 1 ägg. 4 frysta smördegsplattor, ca 320 g 200 g Apetina vit ost 2 krm svartpeppar ½ dl hackad mynta 1 ägg
förrätt eller när man inte vill äta så mycket är Chèvre Chaud – gratinerad getost. Nu är det. hög tid att damma av alla härliga höstklassiker som värmande Bouef Bourgignon,
Ingredienser Portioner. 4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan