Förrätt

Förrätt

  • 7 Recept
Fyllda smördegsrullar

Fyllda smördegsrullar

4 frysta smördegsplattor, ca 320 g. 200 g Apetina vit ost. 2 krm svartpeppar. ½ dl hackad mynta. 1 ägg. 4 frysta smördegsplattor, ca 320 g 200 g Apetina vit ost 2 krm svartpeppar ½ dl hackad mynta 1 ägg
Jordärtskockssoppa med parmachips

Jordärtskockssoppa med parmachips

Ingredienser Portioner. 4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan

Melon- och fetaostspett

Kärna ur vattenmelonen. Skär den och fetaosten i ca 2 cm tärningar. Rör samman honung, mynta och olivolja
Sparrispannacotta med skaldjur

Sparrispannacotta med skaldjur

Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter