Eftersom att jag just nu försöker bli mer basisk i kroppen tycker jag att det är kul och intressant att utforska och experimentera med rawfood och äter mer levande föda
Många familjer äter ju tacos på fredagar och det är ju egentligen mycket rawfood med tacos. Eftersom att jag inte är så insatt googlade jag och hittade flera sidor med rawfood där man använde valnötter eller paranötter som man sedan kryddade på olika sätt
Julen närmar sig med stormsteg, vilket gör att jag vill frossa i julsmaker. På ett glöggmingel som vi var på bjöds det på saffranspannkaka och det blev avstampet för den här rätten
Jag tycker RawFood är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Salsa. 1-2 mogen tomat1/2 röd paprikasaften av 1 lime1 msk olivolja1/2 tsk salt typ1/2 liten gul lök1/2 röd chillinypa socker+Wokade grönsaker+Rostade valnötter+HalloumiMixa ihop salsan