Söndag och inget mindre än finsk morsdag. De är lyx att få fira morsdag 2 gånger om året. Vad passar bättre än att grilla i vårens och sommarens högtider, när idag tom tittade solen fram och man bara njöt av fulla drag
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Här följer ett snabbt och enkelt recept för kött eller kyckling marinad. Ett bra tips är att om du handlar i storpack, så häll ner marinaden direkt i påsen som du ska frysa in köttet/kycklingen i och låt det sedan frysas in ihop
Då var det fredag igen, veckans bästa dag enligt mig. Tidigare i veckan gjorde jag en super god rätt. Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar
Chimichurri är en latinamerikansk sås som använda mycket till grillat kött. Det här är en variant av där man grillar grönsakerna, lite grann som vissa mexikanska chilisåser
Då har jag hittat den ultimata marinaden. Inte en droppe olja och ändå så gott. Häftigt att mixa ner persikohalvor men det ska erkännas att jag var lite skeptisk innan jag testade receptet men jag behövde verkligen inte vara orolig