Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga. ) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill
Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Hej. Vilken påsk vi har. Vädret. Igår var vi på middag hos Jockes bror och jag tog med den här påsktårtan. Riktigt kul och passande att de inlagda aprikoserna ser ut som äggulor uppepå, eller hur
Detta är mitt favoritrecept på Murrekaka. Ja, det är det namn som jag väljer för den här kakan. Receptet kommer från mamma, och hon har i sin tur fått det av en gammal granne som heter Gerd
Den färdiga pajen. Ingredienser. 1,5 dl Finax glutenfri ljus mjölblandning1,5 dl glutenfria havregryn125 g vegetabiliskt margarin1 dl + 2 msk strösockerFrukt och bär som äpplen, rabarber och blåbärSå här gör du
Otroligt goda och lite sega glutenfria havreflarn som går snabbt och enkelt att baka. Tänk bara på att inte lägga dem för tätt på plåten, eftersom de flyter ut
Inte ens mina älskade pajer behöver jag vara utan nu när jag är glutenintolerant. Det här är ett av mina favoritrecept på smulpaj, där jag ersatt vetemjölet med glutenfri mjölmix