Den här rätten är perfekt att göra om du har rotfrukter som börjar se lite hängiga ut. Skala valda rotfrukter och skär dem i tärningar, som helst ska vara lika stora så att allt blir klart samtidigt i ugnen
Skala potatis och rotfrukter och skiva dem tunt, gärna i matberedare. Grädda i mitten av ugnen tills potatis och rotfrukter är mjuka och gratängen har en fin färg, 40-50 minuter
Lägg i rotfrukterna och salt dem med örtsalt. Ingredienserkålrotrotselleripalsernackamorotpotatisblomkål3 dl matlagningsgräddeoreganoörtsaltca 1-2 msk vit balsamvinäger1/2 paket halloumiSkala och skär rotfrukterna i bitar. Grädda i 200 50-60 min, till rotfrukterna mjuknat och gratängen fått fin färg
Rotfrukter. Skala och hacka sedan alla rotfrukter i tunna skivor. Lägg sedan färsen i en ugnsform och sedan lägger du alla tunt skivade rotfrukter över