Sommarmar

Sommarmar

  • 4 Recept
Heta och spanska räkor

Heta och spanska räkor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram räkor , oskalade 5 klyfta(or) vitlök 2 st chilipeppar , eller sambal oelek 3 msk olivolja 1 odefinierad salt Köp receptet
Torskfilé med räktopping

Torskfilé med räktopping

Ingredienser 4 torskryggsfiléer, ca 500 g. salt, svartpeppar. 1 lime. 5 dl grönsallad. 1 mango. 1 granatäpple
Matjesskålar med färskpotatis

Matjesskålar med färskpotatis

Ingredienser 600 g kokt färskpotatis. salt och peppar. 1 stort knippe dill. 200 g matjessill, 125 g avrunnen