Äntligen har jag provat på att baka riktigt godis. Jag fick i uppdrag att baka minicupcakes till en nära väns förlovningsmiddag och det skulle vara lite åt det surare hållet
Double Chocolate Cake200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader. Ta ut när en provsticka kommer ut ren och låt svalan i formen ca 20 minuter innan de stjälps upp och får svalna helt på bakgaller
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Här hemma bakas det inte lika ofta nu som förr, dels för att vi är riktigt dåliga på att äta kakor och att det tillslut åker i soporna för att de blivit för gamla