Jag vet, jag vet. Det här är ingen smalmats blogg, men egna glasspinnar är ju så himla gott. Det absolut bästa är att man kan välja vilka ingredienser man vill ha och att man undviker alla konstiga tillsatser (om man vill)
Delvis tror jag att den något lösa konsistensen beror på att jag vispade mina äggvitor aningen för mycket och därmed fick lite svårt för att röra ut det hela till en fullkomligt slät smet
med finhackad choklad. Den här efterrätten är gjord i ett nafs. Vispa, vispa, hacka - rör ihop. Du kan smaksätta den med vad du vill, i vilken mängd du vill
Sådär då. midsommarhelgen är över och det är dags att ta nya tag. Nu sitter jag inne på på några riktiga fina recept som ni ska få ta del utav och vi börjar väl från början med en härlig cheesecake som inte kräver någon ugn utan bara en kall frys
Ibland blir glassen alldeles extra god, all glass är god men ibland blir det något extra, just denna ananassorbet är en sådan glass, kanske beror det på att jag tokgillar ananas
Hade en kartong wienernougat liggande hemma, är inte så förtjust i dom men tänkte att i glass så borde det bli kanongott, ja och det blev det, supermumsigt
Såhär nöjda var de små glassråttorna när de kommit hem från dagis. Efter vissa… meningsskiljaktigheter imorse så sa jag att om de klädde på sig det jag sa så skulle de få glass efter dagis
Mina kommer från början från Ikea, men är fyndade på loppis för en femma. Saften är sommarens sparade rabarbersaft och fläderblomssaft , men har man andra favoriter går det minst lika bra med dem
Det blir ju mängder med äggvitor över när jag gör glass, många hamnar i frysen men så blev jag sugen på att testa Angel food cake då det i den ingår 10 äggvitor