Tillbehör

Tillbehör

  • 8 Recept
Aioli på minuten

Aioli på minuten

1. Lägg samtliga ingredienser i en mixerbägare. Det är viktigt att de har samma temperatur, annars kan såsen spricka
Snittar med getost och hjortron

Snittar med getost och hjortron

1. Vispa färskost, getost och crème fraîche med elvisp till en slät kräm. Smaka av med citron. 2. Fyll i en spritspåse med tyll
Picklad rödkålssallad

Picklad rödkålssallad

1. Strimla kålen och löken tunt gärna med mandolin. Blanda dem i en bunke. 2. Koka upp ättiksprit, socker och vatten
Grönkålsfras

Grönkålsfras

1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Se till att grova nerver och stjälkar är borta. Hacka grönkålsbladen. Blanda hacket med olivolja och salta
Picklad rödlök

Picklad rödlök

1. Skiva löken mycket tunt. Lägg den i en glasburk. 2. Koka upp ättiksprit, socker och vatten. Häll den heta lagen över löken
Päronmarmelad med valnötter och citron

Päronmarmelad med valnötter och citron

1. Skala päronen och lägg i kallt vatten med lite citron så de inte mörknar. 2. Skär päronen i ca 2 cm stora bitar, lägg i en kastrull och pressa saften från en citron över
Långkål, Ernsts recept

Långkål, Ernsts recept

Repa grönkålen, riv eller skär av stocken från kålen och hacka grovt. Hacka löken. Smörstek lök och kål mjukt utan att det får färg
Honungs- och russinstekta pärllökar

Honungs- och russinstekta pärllökar

Skala lökarna. Smält smöret i en stekpanna, stek lökarna och tillsätt honung och salt. Hacka rosmarin grovt, blanda ner i pannan tillsammans med russin