En fantastisk Kyckling Alfredo där du lagar allt i ett. Dela kycklingfiléerna i lagom stora bitar. Tillsätt bladspenaten, kycklingköttet och riven parmesan och rör om
Skär kycklingen i bitar och hacka löken. Häll såsen över kycklingen och strö över riven ost. Kyckling i chili- och oreganosås, 4 portioner. 500 g kycklingfilé. Gratinera i mitten av ugnen i ca 25 minuter tills osten smält och kycklingen är klar. Kyckling i chili- och oreganosås, 4 portioner. 500 g kycklingfilé
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)