Vilken underbar dag det har varit idag, sol sol. Vi har haft de små godingarna här idag och så mycket kul vi har och vilka kommentarer man får… bäst att vakta sin tunga
Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Äggbröd har jag tjatat om ett antal gånger som ni nog märkt. ) Jag tycker dock att dessa brödrullar är så himla bra och goda att de förtjänar ett antal inlägg till