Alicante

Alicante

Tagliatelle med gröna ärtor, citron och parmesan

Tagliatelle med gröna ärtor, citron och parmesan

400 g tagliatelle 3 dl frysta ärtor 2 klyftor vitlök 150 g ricotta 2 citroner, finrivet skal (ekologiska) 1 msk citronsaft 2-3 dl parmesanost, finriven olivolja 1 kruka färsk mynta salt peppar
Spansk potatistortilla med parmesan

Spansk potatistortilla med parmesan

600 g fast potatis 2 klyftor vitlök 2 gula lökar 0,5 dl olivolja 2 msk smör 0,5 msk strösocker 1 msk rödvinsvinäger 6 ägg 1 dl mjölk 1 citron, skalet 100 g parmesanost, finriven salt peppar
Laxrullar med wasabikräm och sesam

Laxrullar med wasabikräm och sesam

6 skivor kallrökt lax, ca 150 g 80 g färskost 1 tsk wasabipasta 1 msk vita sesamfrön, rostade 0,5 msk svarta sesamfrön