Här kommer receptet på den goda marmeladen som jag gjorde till mina julkorgar och gav bort i jul. Denna marmelad kanske kan vara ett tips till ostbrickan på nyårsafton
Blåbär är det perfekta bäret. Litet och runt. Blått och fint. Gott och nyttigt. Det kan inte bli bättre. Jag älskar att äta blåbär rakt upp och ner, det är ju så vansinnigt gott i sig själv, eller med en klick vaniljglass till
Här testade jag Leila Lindholms lemoncurd som är rejält syrlig enligt mina smaklökar mätt. Jag är egentligen inte mycket för syrliga saker, men ibland kan just citron - i lagom mängd
Nu ska ni få ett tips på en sås till grillat som ni bara måste göra. Bloggade om den förra sommaren också men den är så god att den får vara med igen ifall ni missade den
Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Låt koka sakta i 10 minuter. Skumma väl. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter