Potatis är något jag inte äter allt för ofta, äter jag det så är det min egenodlade färskpotatis. ibland så gör jag undantag, som den här gången då sambon var sugen på en potatisgratäng
En härligt somrig sallad med rostad färskpotatis, rödlök, tomat, ruccola och god dressing. Potatissalladen passar utmärkt till all typ av kött, speciellt grillat
Potatisgratäng är ju en klassiker, men har ni testat sötpotatisgratäng. Den här gratängen kom till efter en titt i kylen där jag behövde göra av med både ost, grädde och sötpotatis – voila, en gratäng
Skala och riv potatisen och parmesanosten grovt i en matberedare. Blanda potatis, parmesanost, basilika, körvel, timjan och maizenamjöl i en stor bunke
Baconröran som ligger bredvid hittar ni här, och den bakade potatisen här. Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måste man ju få lyxa till det
Tvätta potatisen. Stick några hål i potatisen. Servera potatisen med röran och en sallad. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim. 4 bakpotatisar
Skala vinterpotatis och skär den i tärningar eller tunna skivor. Torka potatisen i en handduk. På så sätt slipper du stänk under stekningen och potatisen får en jämn stekyta