Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött. Efter att ha provat ett antal (jag menar många) recept i jakten på den perfekta potatisgratängen har jag nu fastnat för Nigellas
Godare än en pytt och riktigt festligt. Tro det eller ej, men dagens mat är restmat. Vi hade en liten kantbit av en oxfilé, en chorizo och några ynkliga amandinepotatisar och detta blev resultatet
En riktig fet och kaloririk middag så servera med en rejäl god sallad. Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man
Det här blev en jättegod och krämig gratäng med bra smak så den här kommer jag göra igen. Till gårdagens lammkotletter åt vi en krämig potatisgratäng som var väldigt enkel att göra och att få krämig
Här kommer receptet på den fantastiskt goda rotsellerikakan som jag gjorde som tillbehör till en bit oxfilé med rödvinssås som vi serverade på min pappas födelsedagsmiddag hemma hos oss förra helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.