Blanda yoghurten med kryddmixen. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form. Bred på tandoori marinaden. Vänd kycklingklubborna så de får marinad runt om
Grytor och långkok i all ära, hur goda och värmande dom än är så kan man kan ju inte leva på det hela hösten och vintern, det behövs lite omväxling annars tröttnar man eller hur
Vi är en klassisk Svensson-familj med typ villa, volvo, vovve. Man och hustru, en dotter och en son. Vi har fredagsmys, älskar tacos och reser på charter (även om vi varierar med reguljära resor)
Klassisk dansk fläskstek kan du göra på fläsksida som ofta har svålen kvar. Annars går det bra med karré, benfri kotlett eller skinkfransyska så länge de har svålen kvar
Men stop, så fort dagarna går, idag blev det träning och jobb och nu börjar solen gå ner. Stanna kvar bara ett litet tag till så jag hinner ut på en promenad
Hata eller älska - så brukar inställningen vara till. Gubbröra, ca 8 bufféportioner. Blanda 125 g hackad anjovis, 3 hackade hårdkokta ägg och 1 dl hackad dill
Inte alltför sällan så blir det lite makaroner över när man kokar det så när jag gick igenom resterna i frysen så hittade jag tre olika burkar med varsin skvätt makaroner
Ibland när man ska baka så blir det inte alls vad man tänkt baka från början. Allrahelst inte när hjärnan uppenbarligen är inställd på semesterläge *hrm*
Eftersom sonen inte bor hemma längre och jag gärna slarvar med maten när det bara är jag som ska äta har jag beslutat mig för att försöka laga till några rätter varje helg som jag sedan kan äta till middag under veckan som kommer (hur länge det nu håller…)
Köttfärssoppa. 8 januari 2015 @ 19. 06. Kokade en enkel köttfärssoppa till brödet igår. Hade en klump köttfärs i frysen på ca 400 g, så jag gjorde en grönsaks/köttfärsröra