Vilt

Vilt

  • 7 Recept
Renskavsgryta med lingon

Renskavsgryta med lingon

Tina renskaven. Grovhacka löken. Gnugga champinjonerna rena och skär dem till kvartar. Hacka persilja och rosmarin
Pasta med renskav och rostad vitlök!

Pasta med renskav och rostad vitlök!

1 msk viltfond. 1 msk viltfond.  . Renskav är riktigt gott och enkelt att tillaga, har alltid ett paket liggande i frysen för tillfällen då det ska gå snabbt att fixa till middagen
Kebabtallrik med renskav

Kebabtallrik med renskav

Kebabtallrik med renskav. 2015-11-10, 15. 49. En riktigt god nygjord kebabtallrik kan vara bland det bästa som finns
Rasande god renskav

Rasande god renskav

2,5 msk viltfond med kantarell. 2 förp renskav 1 gul lök, hackad 2 klyftor vitlök, hackade 2 rejäla nävar färska kantareller (eller champinjon, skiva champinjonerna) 5 dl mellangrädde 2,5 msk viltfond med kantarell 1,5 msk rönnbärsgelé 1 msk soja 1 msk smör persilja
Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé

Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé

Stek renskaven i smör, den ska vara djupfryst eller lätt tinad. Salta och peppra. Vänd renskaven vartefter med 2 gafflar och skala av skiva för skiva, fördela sedan i mindre bitar
Renskav med champinjoner och lingon

Renskav med champinjoner och lingon

Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong