Portvinsmarinert elgstek Surret elgstek er godt. Denne gangen ble den marinert i portvin og stekt på svak varme til steken holdt 65 grader Kokken Thor
Per Morbergs Kalvfilé Oscar • Skala och hacka schalottenlöken till choronsåsen. Koka ihop lök, vinäger, peppar och persiljestjälkar tills hälften återstår MatHem
Potatis provencale med oxfilé En riktig gammal klassiker, Oxfile provencale. Vi är ju bara två personer, så att helsteka en hel oxfile blir alldeles för mycket Sandbergs receptblogg
Kalvfilé med champagnesås KALVFILÉ MED CHAMPAGNESÅS. Vad sägs om rosastekt kalvfilé med läcker champagnesås. En lyxig festrätt att servera vid speciellt högtidliga tillfällen Mat-adoran
Ostfylld oxfilé med pestosås Putsa och skär oxfilén i fyra bitar. Bind upp bitarna med bindgarn runt om midjan på köttet, se bild. Salta och peppra köttet Hemmets Journal