en solig currygryta med torsk. Torskfiléerna som kokas direkt i grytan blir riktigt flikiga och fina. Torskgryta med curry (4 port. 4 torskfiléer, ca 500 g. 1 knippe färsk dill. 1 äpple 4 torskfiléer, ca 500 g Salt, peppar. 1 knippe färsk dill
För det första är det enormt enkelt och för det andra vet jag precis vad den innehåller. Och alla ni som ska fira jul första gången hos svärsarna eller någon annan ni vill impa på
häll smeten i en bakplåtspappersklädd liten långpanna (ca hälften av en vanlig). 3 ägg2 dl strösocker3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver175 g smörsaft och skal av 2 lime150 g vit choklad250 g frysta jordgubbarsätt ugnen på 200 C. 175 g smörsaft och skal av 2 lime
Blandade färska bär. Smält chokladen på låg värme i vattenbad, rör ner kesellan i chokladen, först lite i taget och sedan allt, viktigt att du just rör ner kesellan i chokladen och inte tvärtom, detta för att det inte ska skära sig
Den här varianten är med färska amerikanska blåbär och hallon, yummi. 600 g philadelphiaost / 2 dl creme fraiche / 1 dl strösocker / 1 dl maizenamjöl / 1 msk vaniljsocker / 3 ekologiska ägg / 1 dl vispgrädde / 250 g färska bär / 200 g vit choklad. / 250 g färska bär
På bilderna ser ni att jag toppat pannacottan med mosade hallon (som jag sötat något), men det är helt valfritt och går givetvis bra att ersätta mot något annat
Lägg försiktigt upp på en plåt med bakplåtspapper och låt stå medan ugnen blir varm. Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem
Panerad torskfilé. Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Stek torsken på medellåg värme några minuter på varje sida så att de får färg och blir genomstekta
Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad. körsbärstomater. Bryn köttfärsen i olivoljan och tillsätt tacokryddan
)och rör försiktigt ihop såsen, smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. 1/2 dl färsk dill. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån