Knäckig äpplepaj För en pajform. 6 äpplen150 gram smör1 1/2 dl strösocker3 dl havregryn1 1/2 dl mjöl1/2 tsk bakpulver1 / 2 dl ljus sirap2 msk mjölk veronicabjorkell
Hårt tunnbröd Detta bröd bakas nästan en gång i veckan. Ett hårt bröd med god kumminsmak. Detta bröd bakas nästan en gång i veckan Bak & Mat för alla
Katalaner Arbeta samman mjöl, socker, matfett och ägg-gula till en smidig deg. Svep in degen i plastfolie och lägg den kallt ca 1 timme Hemmets Journal
Bread with Quark Jag äter alltid kvällsmål och en kväll bakade jag detta snabba bröd som inte kräver jäsning. Brödet är så gott varmt med smör och ost på och till det en kopp te Hovkonditorn
Godaste fröknäcket!Bröd,. Det här knäckebrödet är vansinnigt gott och just nu på väg in i min ugn. 30 November 2016. Glutenfritt, Smarrimums