1. Sätt ugnen på 225 grader. Fräs grönsaker och svamp hastigt i olja, lägg i en ugnsfast form. Bena ur och skär kycklingköttet i mindre bitar, lägg det ovanpå grönsakerna
1. Koka pastan knappt färdig i saltat vatten, häll av och spara 2 dl av kokvattnet. Fräs under tiden bacon och broccoli hastigt i lite smör utan att få färg, häll i grädde
Idag fick det bli en riktig vardagsfavorit till middag, nämligen makaronipudding. Snabblagat, gott och så blir det oftast mycket mat som man kan ha till rester och i matlådan
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan