Ställ dem i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter, beroende på hur tjock filén är. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Låt det hela brännas av tills lågorna slocknar, det tar bara någon minut. Låt den fräsa 4 - 5 minuter på svag värme tills den är guldgul och mjuk. Ca 10 minuter att förberedaCa 5 minuter att tillagaBilligare
Hetta upp smör i en stekpanna och bryn korven och potatisen som är delad i mindre bitar. Grädda i nedre delen av ugnen tills gratängen har fått en fin färg, ca 20-30 minuter
När vi la vi upp bilden på Instagram var flera som kommenterade att grytan inte får glömmas bort, så vi tänkte att det kanske är tid för en liten påminnelse
Salta och låt stå i ugnen 15 minuter (225 grader). Lägg lök, paprika och kyckling (inkl marinad) över potatisen och ställ in i ugnen igen i ca 30-45 minuter