Fräs köttfärsen och i med tacokryddan och lite vatten enligt anvisningar. Fördela köttfärs ovanpå. Köttfärsen måste vara rykandes het, annars blir tårtan inte genomvarm
Stek sedan lök och kål i lite smör och tillsätt köttfärs. 500 g köttfärs. 2,5 dl öl (porter) 500 g köttfärs 300 g vitkål 600 g fast potatis 2 gula lökar smör 2 msk timjan, hackad 2 msk körvel, hackad 3-4 dl kalvfond (ej koncentrerad
Fördela köttfärsröra och ost mitt på degen. Gör så här. Värm mjölk och smör-&rapsolja till 37°. Smula ner jäst och salt i en degbunke och lös upp jästen med mjölkblandningen
Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv