Lägg över pirogerna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med ägg. Fräs skivad purjolök, hackade champinjoner och nötfärs i en stekpanna med smör tills köttfärsen är smulig
Piroger är någonting som jag gillar att ha i frysen. Häll lite av den fingervarma vätskan i jästen tillsammans med salt och honung och låt allt lösa sig
Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Köttfärspiroger klara för ugnenHoppas att ni gillar mina piroger, lycka till
Mina allra första piroger. Blanda ut jästen i en bunke med saltet och lite av vattnet. Fräs löken i så lite smör som möjligt, lägg i köttfärsen och stek den som till en vanlig köttfärssås
Vispa upp ägg med lite vatten och pensla pirogerna. Jag älskar piroger. Tyvärr har de ofta blivit alldeles för mastiga med ett kompakt bröd och lite fyllning
Savannah och jag gjorde köttfärspiroger igår. Här kommer receptet till pirogerna men som sagt jag smakade för mkt olja så jag kommer att göra om och då ändrar jag receptet här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.