Roines

Roines

  • 4 Recept
Snart rullar jag fram

Snart rullar jag fram

Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Klassisk kalops

Klassisk kalops

Ingredienser Portioner. 4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpeppar Till servering kokt potatis inlagda rödbetor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Toscakaka

Toscakaka

100 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. 12 dl strösocker. 12 ägg. 11¼ dl Arla® mjölk. 13 dl vetemjöl. 11½ tsk bakpulver