Häromdagen köpte jag ett vitkålshuvud med mig hem. Blev sugen på att göra någon form av råkostsallad. Den här är riktigt smidig att göra och håller ett par dagar i kylen minst
Gör så här. Lägg åt sidan för att svalna. Lägg i paprikan mot slutet och stek på lite snabbt. Häll i krossade tomater, vatten, grädde, fond och paprikapulver och låt det koka sakta i minst 10 minuter. 400 g tomater, krossade på burk
Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. Hej på er,. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Häll grädden och mango chutney i en skål. Vispa så allt blandar sig. Sätt ugnen på 225º. Sänk värmen och låt sjuda i 8 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka