Här snålar vi inte med chokladen. Häll ner äggen i den gryniga smeten och kör med elvispen. Blanda ihop mjöl och bikarbonat ordentligt i en bunke och häll sedan ner allt i smeten och tillsätt chokladknapparna
30 g proteinpulver (Denna gången använde jag choklad men nästa gång tar jag banan. 30 g proteinpulver (Denna gången använde jag choklad men nästa gång tar jag banan
Jag vet såklart inte hur ”riktig” Nutella smakar, men denna variant blev god som tusan. Fick nog i mig ett antal skedar innan jag hittade den bästa kombon, men nu står den där i kylskåpet och bara väntar på att bli uppäten
Boken är en oerhörd receptskatt och här ska ni få receptet på denultimata veganska burgaren. Nu har jag lagat till ännu än maträtt från den fantastiska kokboken Rå matglädje – Veganskt, lyxigt och jäkligt gott är skriven av Erika Frost