Kyckling

Kyckling

  • 12 Recept
Parmesangratinerad kyckling

Parmesangratinerad kyckling

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet

Världens godaste kycklingryta

Klipp kycklingfileérna i grytstora bitar. När kycklingbitarna är välstekta, ta dem av plattan. När de har fått färg, lägg över kycklingbitarna i stekpannan
Krispig citronkyckling

Krispig citronkyckling

Här kommer ett jättegott recept på panerad, krispig kyckling i en god krämig sås. Det går bra att äta denna kycklingrätt till pasta som vi gjorde, men även t
Apelsinkyckling med chili

Apelsinkyckling med chili

Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Låt kycklingen koka på svag värme ca 10 minuter
Thai-inspirerad Kycklinggryta

Thai-inspirerad Kycklinggryta

Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås
Kycklinggratäng med broccoli

Kycklinggratäng med broccoli

Dela kycklinglårfileerna i bitar och stek dem färdiga i en stekpanna med smör. Kycklinglårfileer använder jag ofta då det är mycket saftigare och godare än vanliga filéer
Kycklingfilé i dragonsås

Kycklingfilé i dragonsås

4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer