Är det svårt att äta vegetariskt. Antagligen inte, men kanske får man tänka lite på ett annat sätt. Istället för en tallrik med kött, sås och potatis på kan man göra flera små rätter som ställs fram på bordet för alla att dela
Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Dessa kolakakor bakade mina små twins alldeles själva. Tre dagar fixade 4 kids i 10-årsåldern cafe på gatan och samlade in pengar till en gemensam sak de vill köpa
Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. Jag vet att jag ofta säger det om mina recept men det är för att jag delar inte med mig av något som jag inte älskar fullt ut
Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Mina ambitioner i år var högre än vad det fanns tid att genomföra dem. Och nu när jag lägger vissa av mina ambitioner på hyllan så känns det hela så mycket bättre