Dela äggen. Vispa sockret och äggulorna pösigt. Rör i vaniljsockret. Blanda i philadelphiaosten. Vispa grädden i en egen bunke och rör ihop med det andra
Söndagen har bara rusat iväg fast jag har ändå hunnit med en del, jag har varit på promenad med H, jobbat lite, tränat, bakat bullar, fixat inför dagen och haft fina gäster på besök
Jag ligger lite efter med inläggen på bloggen, jag bakar och fotar, men hinner inte få ut inläggen. Det är helt enkelt väldigt fullt upp på jobbet just nu så all min energi är slut när jag kommer hem på kvällarna
1. Lägg svampen i blöt. 2. Koka upp 8 dl buljong och låt den puttra i en kastrull bredvid risotton. Buljongen måste vara varm, annars avstannar tillagningen av riset
1. Hacka lök och vitlök. Skär pumpaköttet i små tärningar. Hetta upp en stor kastrull och smält smöret. 2. Fräs lök och vitlök tills löken är mjuk och tillsätt därefter pumpan och fräs några minuter till
1. Borsta rödbetorna rena med potatisborste. Skär av blasten ca 2 cm ovanför rödbetorna. Koka sedan rödbetorna i saltat vatten tills de är nätt och jämt mjuka, ca 20-30 minuter
Till 8 rullar. 1. Rullar. Du kommer att behöva 16 st strimlor av vardera ingrediens, två i varje rulle. Skala och skär morötterna i tunna strimlor, ca 10 cm långa