Sesamkakor
emiliasch
emiliasch

Sesamkakor

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl hela skalade sesamfrön
  • 1 dl kokos
  • 4 msk honung
  • 2 msk socker
  • 1 nypa salt

Beskrivning

    1. Smält socker och honung i en stekpanna
    2. Rör i resten av ingredienserna och fortsätt steka. Rör hela tiden tills fröna har fått en gyllenbrun färg, ca 5-7 min
    3. Häll upp blandningen på en plåt med bakplåtspapper och lägg ytligare ett bakplåtspapper ovanpå. Kavla till önskad tjocklek
    4. Skär kakan i bitar med en vass kniv när den kallnat
    5. Låt stå i kylskåpet i ca 1h

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.