Koka pastan enligt anvisningar på förpackning. Dela / skiva laxen smått. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs löken mjuk. Vänd ner laxen och fräs runt några minuter tills den är nästan helt klar. Vänd ner crème fraîche, grädde, dill, fond, citron och låt sjuda upp. Smaka av med salt och citronpeppar.
Värm crème fraiche med riven stilton. Smaka av med salt, peppar och lite pressad citron. Lägg i laxen i såsen och låt den sjuda försiktigt några minuter och avsluta med att lägga i spenaten
Tillsätt tomatpurén och låt det fräsa några minuter, fyll på med vatten så det knappt täcker skalen. Ja, det blir väl ett naturligt steg i ledet att göra hummerfond av hummerskalen
Pasta med en en god laxsås. Krydda laxen med salt och svartpeppar och skär i mindre bitar. Till middag en av veckans dagar gjorde jag en snabb middagsfavorit
laxpastamed blåmögelost,. laxpasta,. Smaka av med citron, salt och peppar. Laxpastamed blåmögelost. Ibland är det enkla det godaste, här kommer en lyxig men snabb pastasås
Servera med valfri pasta, jag föredrar tagliatelle. Finhacka ruccolan och tillsätt den i såsen, låt såsen puttra i ett par minuter medan pastan kokar klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.