Broccoli mos : koka broccoli och sen tar de ett durkslag och sila bort vattnet och ner med broccolin i matberedaren o salta o peppar , sen lägg i typ halva Philadelphiaosten o lite grekiskyoghurt , lite fetaost o mixa o smaka av .
Bacon röran , skär baconen i snö bitar o sen hackar du en scharlottenlök och steker på med lite olivolja , när de har blivit lite knaprigt så lägger du ner bacon o löken i matberedaren , sen lite basilika och Philadelphiaost o mixa .
Kyckling : skär upp kycklingen asså som en liten ficka som du sedan ska lägga röran i , krydda med lite paprikapulver , salt ,peppar cayennepeppar , gör så på båda sidorna o sen lägger du i bacon röran i lilla fickan o lägger ner kycklingen i ungaformen som du lägger lite olja i , sen lägg på lite av resten av bacon röran ovanpå kycklingen o lägg två fetaost på varje kyckling . Sen 25 minuter 200 grader sen servera
Krydda med svartpeppar efter smak. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, bryn dem i en het stekpanna. Servera med en grönsallad och lite extra tacosås vid sidan om
Blanda det sedan med det övriga i pannan och låt alltsammans bli varmt. Skär kycklingfiléerna i småbitar och stek dem i lite olivolja, gärna i en wokpanna
Grilla eller stek kycklingfilén. Späd efter hand det behövs med resten av grädden. Servera med moset och en sallad, 1 litet blomkålshuvud. 4 kycklingfiléer
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.