Högrevskebab
eloffsson
eloffsson

Högrevskebab

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  •  
  • Marinad
  • 1 dl ketchup
  • 3 st finhackade vitlöksklyftor
  • 2,5 msk vitvinsvinäger
  • 1 pressad citron
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1,5 msk shawarmakrydda

Beskrivning

    Blanda ihop marinaden i pottan. Skär köttet i bitar och lägg ner i pottan och rör runt. Ställ in i kylen över natten eller så lång tid du får till. Kör köttet sedan i 4 h på låg eller 2 h på hög. Köttet ska vara klart. Plocka sedan ur köttet med en pastaslev och lägg i en ugnsform och grilla så köttet får lite yta.

    https://lindasmathorna.se/crockpot-basta-kebaben-pa-hogrev/

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.