1. Mix water, chia seeds & a ? of fiber husk (this will be the chia eggs)
2. Mix fiber husk, buckwheat flour, salt & pepper in another bowl. Add the milk.
3. Add everything to one bowl and blend it until you have a smooth (it’ll be rather sticky) ”dough”.
4. Place the dough on a baking tray covered with parchment paper. Work the dough out evenly on the tray, like a pizza dough :) If it’s too sticky, you just add more water to your fingers and you’ll be all good)!
• Place in oven on 225 C for 15 minutes or until crisp! Blir så fantastiskt jävla gott?
Det här receptet på pizzabotten är perfekt för dig som vill undvika vetemjöl och gluten. I den här pizzabotten finns nämligen, fast man inte kan tro det, aubergine
Det är ju lite svårt när man inte kan köpa en färdig pizza från den lokala pizzabagaren, men det går ju att göra en egen pizzabotten som faktiskt är helt ok
Vi har ett recept på pizzabotten som jag kört med sen jag flyttade hemifrån för hundra år sedan. Pizza är något som alla i familjen gillar och vi föredrar att göra vår egen pizza framför att köpa
Idag testade jag en ny variant av pizzabotten. Pizzabotten. Pizzabotten. Jag gillar blomkålspizzan jättemycket men ville ha en lite brödigare botten idag
M. i. n. a. f. ö. r. s. k. t. e. l. ä. g. m. o. D. b. v. d. y. c. p. z. J. h. j. u. å. ,. L. C. H. F. -. R. K. B. 2. 5. 1. 3. 4. 7. 0. T. V. é. S. ). A. w. G. t M. d l
instagram 100kitchenstories. För lite variation mot den stora mängd blåbär och björnbär jag ätit de senaste dagarna, så gjorde jag i morse en havregrynsgröt med fräsch smak av vanilj och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.