Baka

Baka

Fluffbiskvier i långpanna

Fluffbiskvier i långpanna

Daimfluff500 g daimchoklad 4 dl vispgrädde. 1Biskvibotten500 g mandelmassa 1 dl strösocker 2 äggvitor
Brownie med kokosägg

Brownie med kokosägg

Fyll upp browniesmeten i en smörad springform och baka i ca 10 minuter i 200 °C. Blanda mandelmassan med kokos och forma till en rulle
Årets Nyårsdessert

Årets Nyårsdessert

God Fortsättning på 2019. Tänk att det är ett nytt år och den första januari. Första dagen av 365 stycken
Nutellacrisp

Nutellacrisp

Nu i jul gjorde jag och syster en hel del julgodis, en del gamla godingar och så blev det lite nya. En nyhet vi testa att göra var Nutellacrisp som jag hittade recept på här
Mördeg (grundrecept)

Mördeg (grundrecept)

Ingredienser Portioner. 1 sats 2 1/4 dl vetemjöl (2 1/4 dl motsvarar 135 g) 1/2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 100 g smör Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Snöbollar

Snöbollar

Ingredienser Portioner. 30 st 200 g vit choklad 2 1/2 dl kokosflingor 1 1/2 msk färskpressad citronjuice Lägg till i inköpslistan
Brynt smörkola

Brynt smörkola

Ingredienser Portioner. ca 30 st 50 g smör 3 dl strösocker 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vitvinsvinäger 1 krm salt Till garnering 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Morotsmuffins med frosting

Morotsmuffins med frosting

När jag bakade morotskaka i påskas blev det ett litet av ett misslyckande. Jag kan avslöja att kakan inte blev helt genomgräddad
Morotskaka

Morotskaka

Häromdagen bakade jag Leilas Morotskaka. 04. 40 PIP, första barnet (Bella) vaknar och är klarvaken. Jag är verkligen INTE klarvaken
Krispig daimtårta på kladdkaka

Krispig daimtårta på kladdkaka

Kladdkakebotten. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en springform, cirka 24 centimeter i diameter. Smält smöret
Nu kör vi igen!

Nu kör vi igen!

Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas