Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Bild från. healthspablog. org. Många undrar vad jag äter en helt vanlig dag och det kan jag absolut visa. Däremot äter jag väldigt olika beroende på vad jag är i för "fas", dvs om jag dietar inför tävling eller om jag försöker lägga på mig mer muskelmassa och bli starkare i perioderna mellan tävlingar
När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten