Om jag vet att jag har ont om tid på morgonen brukar jag alltid blanda ihop de torra ingredienserna i en skål kvällen innan och sedan bara mixa ihop dem med de blöta på morgonen
Jag valde att ha kanel & russin i min samt toppa denmed hemgjort vaniljkesella. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade meden stor klick smör i mitten
Senaste dagarna har jag också haft extra mycket då jag håller på att skriva recept, fota och redigera bilder till en större artikel i tidningen Hälsa & Fitness som kommer ut i november
Vispa äggen lätt meden gaffel och ha i salt & peppar. Ta ut muffinsen ur plåten och servera med lite ruccola och balsamvinäger-kräm (gör egengenom att recucera balsamvinger i en kastrull)
Jag köpte sällan askar (utom kanske när det var jul) utan plockade stora skopor med romerska bågar från lösgodishyllan (japp, jag var en riktig godisgris) och på något sätt försökte jag intala mig själv att det var bättre att köpa lösvikt än en hel ask
Jag hade med mig Questbars, frukt och nötter i väskan men vi hittade faktiskt ett matställe som heter "Holy Monkey", som ligger nere vid den lilla slänggungan, som hade bra wokad mat
Dagen började meden riktigt god muggkaka med körsbärsfrosting. Chokladmuggkaka med körsbärsfrosting. Hoppas ni hade en fin Nationaldag i det fantastiska vädret
Och älskar att äta mysmiddag en helt vanlig torsdag utomhus med folk jag tycker om. Haha, hoppas jag inte blir hatad för att jag la upp den här sista bilden Mina sötisar❤ Äääälskar kvällssol mer än alla annan sorts sol här på jorden
Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen. Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant
Lägg i kärnorna och stången i musten tillsammans medkanelstängerna, limebladen och vinbären. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.