Tempura, Japansk frityroch tryffelbakt kungskrabbaDet Japanska köket har alltid varit fascinerande, färgrikt ochframförallt smakfullt, det har också en inneboende glöd medkänsla för det konstfulla i maten, mycket av den Japanskagastronomin, ja, man kan nästan säga att allt har en egen själ,en slags urkraft som skall symbolisera både ytterligheter ochen stabil harmoni
Tempura är friterade grönsaker och skaldjul, och är en av de berömda japanska rätterna. Kanske ditt kök blir rörigt med olja men det är värt det smakar gott
Ramen är mycket populärt noodle i Japan och det finns så många restauranger som bara serverar Ramen. Jag vet riktigt Ramen smakar så gott eftersom de restauranger förbereda buljong med många olika ingredienser och koka länge för att utvinna gott smak
Foto. Elisabeth Lindberg. Det här med friterat är inte något jag längtar efter eller gör särskilt ofta. Men när jag läste det här receptet i Allt om Mats grillspecial 2011 såg det läckert ut