Matlaget januari 2019

Matlaget januari 2019

  • 10 Recept
Coq au vin

Coq au vin

Skär tuppen i lagom bitarSkölj i vatten och rulla bitarna i mjöl som är kryddat med salt och pepparStek fläsket i en gryta
Social Japansk lek

Social Japansk lek

Tempura, Japansk frityroch tryffelbakt kungskrabbaDet Japanska köket har alltid varit fascinerande, färgrikt ochframförallt smakfullt, det har också en inneboende glöd medkänsla för det konstfulla i maten, mycket av den Japanskagastronomin, ja, man kan nästan säga att allt har en egen själ,en slags urkraft som skall symbolisera både ytterligheter ochen stabil harmoni
Sushi för fegisar

Sushi för fegisar

Detta är också en av mina absoluta favoriter. Så fräscht och gott. Det var med den här rätten som jag fick upp ögonen för "riktig" sushi
Tempura

Tempura

Tempura är friterade grönsaker och skaldjul, och är en av de berömda japanska rätterna. Kanske ditt kök blir rörigt med olja men det är värt det smakar gott
Zucchini

Zucchini

Gick igenom mina gamla bilder och stötte på ett recept av zucchini jag inte delat med mig. Franska zucchini "franskisar" serverad med vitlöksmajonäs
Miso Ramen

Miso Ramen

Ramen är mycket populärt noodle i Japan och det finns så många restauranger som bara serverar Ramen. Jag vet riktigt Ramen smakar så gott eftersom de restauranger förbereda buljong med många olika ingredienser och koka länge för att utvinna gott smak