Tempura
Laga japansk mat hemma
Laga japansk mat hemma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tempura är friterade grönsaker och skaldjul, och är en av de berömda japanska rätterna. Kanske ditt kök blir rörigt med olja men det är värt det smakar gott.
  • 2-3 portioner, tid: 1 timme 200ml vatten
  • 1 ägg 2.5dl mjöl
  • 0,5 kub fiskbuljong
  • några räkor (Om man vill)
  • * Kakiage
  • 1 lök 1 morot 1 svamp 15g socker snap bönor
  • 200 ml vatten
  • 0,5 kub fiskbuljong
  • 1 msk vitt vin
  • 1 msk soja
  • 0,75 msk socker
  • 250 g vit rättika
  • rapsolja eller solrosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.