Hej på er här mitt i natten. När man är småbarnsförälder får man liksom blogga när tillfälle ges, exempelvis kl 2 på natten när man sitter uppe i soffan med genomförkylda barn och tittar på barnprogram…
Ångad torsk600 g torskrygg, skuren i 4 bitar 20 g smör salt. 1Ägg- och forellromssås4 ägg 80 g forellrom 25 g smör 2 msk vetemjöl 4 dl vispgrädde 2 dl mjölk 1 kruka dill salt
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g röda vinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Fördela björnbären i 4 ugnssäkra portionsformar. Fördela crème fraichen över bären. Strö över socker. Ställ formarna i övre delen av ugnen och gratinera, ca 10 minuter