Hummus är en nyttig kikärtsdippa som passar att ätas till det mesta och är enkel att göra. Detta recept ger dig den perfekta hummusen, sådär härligt krämig och riktigt god
Grön, krämig smoothie med spenat, avocado och kiwi. God morgon sunshines. Hoppas ni har sovit gott. Sömn är så himla viktigt för att man ska må bra, men tyvärr har jag (som vanligt) sovit lite skruttigt och lite för lite så jag känner mig lite mosig
Oj vilket härligt väder det har varit i helgen. Har befunnit mig bland sjöar och djupa skogar. Grillat färdiga hamburgare och korv och njutit av enkelheten och värmen
Enkel, snabb och underbart god sås till paj är denna kallrörda vaniljvisp/sås. Den är super att slänga ihop och oftast har man dessa ingredienser hemma som bas också, iaf här hemma
Det finns mer gott att bjuda på från grillfesten så välkommen åter till mina två små kök, vi ses. Fyra dagar på landet och en grillfest senare, tillbaka i bloggosfären
Dags för måndag igen och meat-free Monday. Försöker ni äta vegetariskt/veganskt en gång i veckan. Det försöker vi och det är ju faktiskt enklare att komma ihåg det och få in vanan om man alltid gör det samma dag och därför är just ”meat-free Monday” så himla bra
IngredienserCirka 5 dl vatten4 morrötter2 stora saftiga äpplen1 avokadoÖrtsalt SvartpepparEventuellt en skvätt gul CurryGör så härVi börjar med att göra morotsjuicen
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn vitkålen och löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Det är ju knappt man förstår att det är april månad med detta väder. Och för varje dag som går blir jag allt oroligare för att de fina dagarna tar slut innan det blir sommar